|
Balbutická komunita fórum o všem možném a koktavosti nejvíc:-)
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pajaaa
|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 8:09 am Předmět: |
|
|
gogo napsal: | Těžký mít sebevědomí, když víš, že jsi hloupý a že nic nedokážeš a ještě k tomu koktáš, jsi nezaměstnaný, nikdy jsi nemluvil s opačným pohlavím, rodina taky nic moc ti nepomáhá, spíš naopak, a zabít se bojíš |
no to je přímo krása.... ! ))
Vidím, že sebevědomí téměř náš všech je opravdu mizivé, ale co, alespoň, že máme ten internet, přes který se dá už domluvit ledacos.
Nicméně když jsem vážně vytočená a na partnera křičím, tak se třeba během 10 minut ani jednou nezadrhnu... |
|
Návrat nahoru |
|
|
juraj92
|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 10:07 am Předmět: |
|
|
A to je presne to predprogramovanie, pretože nad tým neuvažuješ, nepočítaš s tým že sa ti to stane a ani na to nemyslíš intenzívne. Výsledok je taký, že sa ti to naozaj nestane Toto som aj ja spozoroval. Napr pri prezentovaní som sa strašne zadrhával ale potom ako sa ma začali ľudia pýtať otázky tak som hovoril už plynule
Pajaaa napsal: | gogo napsal: | Těžký mít sebevědomí, když víš, že jsi hloupý a že nic nedokážeš a ještě k tomu koktáš, jsi nezaměstnaný, nikdy jsi nemluvil s opačným pohlavím, rodina taky nic moc ti nepomáhá, spíš naopak, a zabít se bojíš |
no to je přímo krása.... ! ))
Vidím, že sebevědomí téměř náš všech je opravdu mizivé, ale co, alespoň, že máme ten internet, přes který se dá už domluvit ledacos.
Nicméně když jsem vážně vytočená a na partnera křičím, tak se třeba během 10 minut ani jednou nezadrhnu... |
|
|
Návrat nahoru |
|
|
tomicekk
|
Zaslal: st březen 05, 2014 3:57 am Předmět: Seznamování se |
|
|
Ahoj, jsem tu poprvý a určitě ne naposledy, tak mě snad mezi sebe vezmete Se seznamovánim mám osobně největší problém, například teď v zimě Vánoční večírek, jedna slečna se mi líbí... Hned v první větě se hrozně zakoktám, následně jsem se něčeho leknul a ještě jsem se polil colou, takže to skončilo u věty "Já tě pak najdu" Teď se jí snažim v práci potkávat fakt minimálně... Nejste v tom sami |
|
Návrat nahoru |
|
|
ico
|
Zaslal: st březen 05, 2014 10:01 am Předmět: Re: Seznamování se |
|
|
myslim, ze vacsina z nas ma problem so zoznamovanim, teda okrem tych, ktory s tym problem nemaju
tomicekk napsal: | Ahoj, jsem tu poprvý a určitě ne naposledy, tak mě snad mezi sebe vezmete Se seznamovánim mám osobně největší problém, například teď v zimě Vánoční večírek, jedna slečna se mi líbí... Hned v první větě se hrozně zakoktám, následně jsem se něčeho leknul a ještě jsem se polil colou, takže to skončilo u věty "Já tě pak najdu" Teď se jí snažim v práci potkávat fakt minimálně... Nejste v tom sami |
|
|
Návrat nahoru |
|
|
zdendaobratle
|
Zaslal: st březen 05, 2014 8:34 pm Předmět: Re: Seznamování se |
|
|
tomicekk napsal: | Ahoj, jsem tu poprvý a určitě ne naposledy, tak mě snad mezi sebe vezmete Se seznamovánim mám osobně největší problém, například teď v zimě Vánoční večírek, jedna slečna se mi líbí... Hned v první větě se hrozně zakoktám, následně jsem se něčeho leknul a ještě jsem se polil colou, takže to skončilo u věty "Já tě pak najdu" Teď se jí snažim v práci potkávat fakt minimálně... Nejste v tom sami |
Tak to zkus znova o ní bojovat , jestli tě trochu zná tak určitě tě pochopí a seznámí se stebou. A neboj se ji oslovit _________________ jsem balbutik |
|
Návrat nahoru |
|
|
zdendaobratle
|
Zaslal: st březen 05, 2014 9:15 pm Předmět: Re: Seznamování se |
|
|
Je pravda , že lidi s touhle koktavosti mají většinou probém nají si známost.
Ted i já mám problém najít si známost oslovit dívku , mám obavy aby se nesmála atd myslím , že to každý zná ví oco jde. _________________ jsem balbutik |
|
Návrat nahoru |
|
|
tomicekk
|
Zaslal: čt březen 06, 2014 1:13 am Předmět: |
|
|
To bylo spíš tak pro zasmání.. Ale pokud jde o tohle seznamování se, tak jdu najisto, většinou když vím, že se mi nebude smát atd.. timhle jsem si už prošel, stejně jako každej tady, a neni to vůbec příjemný.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
gogo
|
Zaslal: čt březen 06, 2014 8:39 am Předmět: |
|
|
Náhodou, kdyby to byl třeba někdo natočil, mohla to být dobrá reklama na Coca Colu :D |
|
Návrat nahoru |
|
|
george.g
|
Zaslal: út prosinec 15, 2015 10:31 am Předmět: Re: Seznamování se |
|
|
zdendaobratle napsal: | tomicekk napsal: | Ahoj, jsem tu poprvý a určitě ne naposledy, tak mě snad mezi sebe vezmete Se seznamovánim mám osobně největší problém, například teď v zimě Vánoční večírek, jedna slečna se mi líbí... Hned v první větě se hrozně zakoktám, následně jsem se něčeho leknul a ještě jsem se polil colou, takže to skončilo u věty "Já tě pak najdu" Teď se jí snažim v práci potkávat fakt minimálně... Nejste v tom sami |
Tak to zkus znova o ní bojovat , jestli tě trochu zná tak určitě tě pochopí a seznámí se stebou. A neboj se ji oslovit |
Zrovna Vánoční večírek bych (já) viděl jako výhodu. Alkohol mi obecně pomáhá a na večírcích jsem ten, kdo baví celý stůl (po pár pivech)... možná proto trávím s kámošema v hospodě tolik času - cítím se tam mnohem líp.
Ale k tématu - asi bych nechtěl chodit s někým, kdo taky koktá. Často potřebuju oporu (objednávání v restauraci, kupování lístku na vlak, ...) a to by pak takové situace asi pro nás pro oba byly blbé. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|