Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jay
|
Zaslal: st duben 12, 2006 1:30 pm Předmět: |
|
|
jo,jo...to zní zajímavě...uděláme to.Někomu z Vás pošlu v blízké budoucnosti balbutickou audio zprávu....bude to průlom
dyztak můj mail je redzone@centrum.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
Prox
|
Zaslal: čt duben 13, 2006 5:53 pm Předmět: |
|
|
bezva, jsem rad ze jste projevili zajem Takze ale musim to asi nejak usmernit a rict nejaky pravidla... Hlavne se lidi snazte ten zaznam prevezt do mp3, protoze ve wavu by to bylo asi trosku velke A dobre by bylo si to treba napsat a pak precist, jo a nesmi se podvadet, jako to nejak strihat a tak:) Inu, vsichni co se tedy zapoji by sem meli napsat emaily. Jakozto kreativni reditel tohoto podniku zadavam prvně projekt a tim je audio zprava ve ktery se kazdy predstavy, rekne o sobe dulezity veci atd a popise jak je na tom se svym problemem. Postupne se v idealnim pripade dopracujem i k nejakymu reseni... Jo, dame limit, zprava max 5 minut, ale to je stejne hafo takze někdo asi nebude mit problem ze by mu nezbyvalo misto.. Pojal bych to jako skolni slohove cviceni ctene pred tabuli |
|
Návrat nahoru |
|
|
Anonymní
|
Zaslal: so duben 15, 2006 2:42 pm Předmět: |
|
|
Jako školní slohové cvičení by to byla věc dobrá, nicméně co se týče mojí řeči by to bylo naprosto bezcenné. Sám s mikrofonem bych to přečet jako Pavel Zuna či Jolana Voldánová, tak to by bylo pro váš experiment asi trochu bezvýznamný...Vám se nestává, že když jste sami, tak mluvíte úplně volně? Mimochodem, myslim že trochu stresu nám neuškodí (spíš naopak), nechtěl byste si někdo občas zatelefonovat? (my máme volání na pevnou zadarmo...) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Prox
|
Zaslal: ne duben 16, 2006 5:52 pm Předmět: |
|
|
jasne, mas pravdu, cetli bychom to plynule Nevim, ja proste rad dostavam dopisy |
|
Návrat nahoru |
|
|
Rhett
|
Zaslal: st duben 26, 2006 5:07 am Předmět: |
|
|
Je pravda, že když je člověk sám (nebo mluví k neživým věcem, nebo frázuje, nebo zpívá, nebo....) tak nekoktá. To koktání se objevuje právě až přítomnosti nějakého živého posluchače. A čím více lidí, tím větší stres, větší problémy. Je to moc zajímavé. Ale já rád telefonuju. Tak jestli by si chtěl niko někdy zaskypovat, budu rád. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Anonymní
|
Zaslal: ne duben 30, 2006 3:08 pm Předmět: |
|
|
tak si zatelefonujem? to je lepší zábava, než nějakej napínavej film...moje pevná je 286 88 41 97, kdyby se ti chtělo tak mi ale předtim dej vidět (můžu volat já, máme to zadarmo...). můj mail je j.vyhnanek@centrum.cz. čau |
|
Návrat nahoru |
|
|
Rhett
|
Zaslal: út květen 02, 2006 9:08 pm Předmět: |
|
|
Dííky, určitě se ozvu. A nebude vadit, když to bude z pevné na mobil? Já mám totiž pevnou jen v práci - no a tam by to bylo trošku komplikovanější. přesto díky. Na Tvuj mail se ozvu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Nadja
|
Zaslal: pá prosinec 01, 2006 11:05 pm Předmět: |
|
|
llll
Naposledy upravil Nadja dne čt březen 15, 2012 1:15 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Martin
|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 4:47 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Nadjo,rád bych si s tebou napsal pár vět přes icq,ale nemáš ho tady uvedené,takže pokud chceš tak se spoj na moje 300110307.Všichni ostatní balbutici- držte se!.Zatím ahoj Martin |
|
Návrat nahoru |
|
|
daraj
|
Zaslal: út březen 20, 2007 7:19 pm Předmět: |
|
|
ahoj, chci se zeptat jak funguje dopisování?
Je tady někdo v tomto aktivní? klidně bych taky s někým vyminil par vět formou dopisu. I když preferuji raději komunikaci face to face, protože jedini tak můžu na sobě pracovat... |
|
Návrat nahoru |
|
|
kate
|
Zaslal: út březen 20, 2007 7:41 pm Předmět: |
|
|
jirka napsal: | navrhuji udělat chat místnost na lide.cz.Kdo je pro? |
jo dobrý aspoň se ukáže kolik existuje ještě koktavých v praze |
|
Návrat nahoru |
|
|
Rhett
|
Zaslal: út březen 20, 2007 9:46 pm Předmět: |
|
|
To Kate and Daraj: Doufám, že někdy pokecáme na našich pražských setkáních, které pořádá Honza a nebo na setkání, které v sobotu 31.3. pořádá občanské sdružení Balbus (no, já tam teda nebudu, ale všem doporučuju). |
|
Návrat nahoru |
|
|
|