Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jara Anonymní
|
Zaslal: po říjen 10, 2005 10:32 am Předmět: Práce přes internet. |
|
|
Nemáte někdo zkušenosti s práci přes internet.Mám doma připojení na internet a chtěl bych toho využít,ale nenašel jsem firmu ,která by nabízela práci přes internet.Dík za radu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
du-lo
|
Zaslal: čt říjen 27, 2005 7:17 pm Předmět: |
|
|
Takse třeba nauč dělat internetové stránky, takhle to dělám já i když sem zatám jen student |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lukas
|
Zaslal: út listopad 01, 2005 8:12 am Předmět: |
|
|
Já pracuji v jedné softwarové firmě. Zkušenost je taková, že tahle firma sice práci přes internet přímo nenabízí, nicméně několik lidí tady pracuje téměř výhradně z domova. většinou to záleží na domluvě. |
|
Návrat nahoru |
|
|
du-lo
|
Zaslal: čt listopad 03, 2005 7:14 am Předmět: |
|
|
a nemáte tam třeba místeeko? |
|
Návrat nahoru |
|
|
sadlos
|
Zaslal: út březen 12, 2013 5:00 pm Předmět: |
|
|
taky bych něco potřeboval nejlépe přes net... Ale dneska je to prostě krize. A to nejen pro nemocné ale i pro zdravé. Předtím jsem dělal asistenta v oddělení urologie ale jaksi snižovali stavy a od té doby prostě nic... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dman
|
Zaslal: st říjen 28, 2015 2:01 pm Předmět: |
|
|
celkem dobrý přivýdělek na internetu je psaní textu. Pokud umíte psát a máte dobrou česťinu, tak po tomto je poptávka. |
|
Návrat nahoru |
|
|
george.g
|
Zaslal: po prosinec 14, 2015 3:14 pm Předmět: |
|
|
Dman napsal: | celkem dobrý přivýdělek na internetu je psaní textu. Pokud umíte psát a máte dobrou česťinu, tak po tomto je poptávka. |
Jenže copywriting je hlavně o komunikace s klientem. Dobrý copywriter by měl klienta zpovídat, zjišťovat od něho informace, mluvit s jeho zákazníky apod. To není ideální práce pro balbutika...
Samozřejmě, jde psát třeba články na/pro blogy, ale to je opravdu spíše přivýdělek v řádu pár stovek. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|