|
Balbutická komunita fórum o všem možném a koktavosti nejvíc:-)
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Koktáte u šepotu? |
Vůbec ne |
|
25% |
[ 2 ] |
Ano, ale mnohem méně než u řeči |
|
25% |
[ 2 ] |
Ano, zhruba stejně jako u řeči |
|
50% |
[ 4 ] |
|
Celkem hlasů : 8 |
|
Autor |
Zpráva |
loucny
|
Zaslal: čt listopad 19, 2015 5:03 pm Předmět: Šepot |
|
|
Zajímalo by mě, jestli koktáte u šepotu...já třeba koktám u šepotu docela dost, skoro stejně jako u řeči, která je jen o malý kousek horší než šepot...jak jste na tom vy?Případně nevíte, jak spravit šepot?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
adam
|
Zaslal: ne prosinec 20, 2015 8:26 pm Předmět: |
|
|
U šepotu se zadrhávám méně. Pro mě je to něco jako,když si zpívám. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
loucny
|
Zaslal: po prosinec 21, 2015 7:22 pm Předmět: co mě pomohlo |
|
|
Díky všem za hlasy v anketě, hlasujte dál, piště i příspěvky... čekal bych, že většina u šepotu problém nemá, ale vidím, že přeci jen hodně koktavých taky blbě šeptá - chtěl jsem se zeptat, jestli vám byla diagnostikována ještě nějaká další řečová porucha, třeba breptavost? Jinak já u zpěvu problém nemám, i když některý slova se mi jakoby zpívají hůř, že tam cítím malý odpor, ale nezadrhnu se. U šepotu je to horší, tak je to skoro stejně špatný jako u řeči.
Jinak mně u řeči pomohlo, že se snažím hlas začít o malý kousek dřív - to mně řeč výrazně zlepšilo, ale samozřejmě to nepůsobí na šepot , u kterýho hlas nevzniká...ale možná by to někomu mohlo pomoct, hlavně těm, kteří šeptají normálně - můžete to zkusit, případně pak napsat, jestli to u vás fungovalo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|