|
Balbutická komunita fórum o všem možném a koktavosti nejvíc:-)
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Yaniii
|
Zaslal: pá březen 12, 2021 1:12 pm Předmět: NÄ›kdo na seznámenĂ? :) |
|
|
Ahoj,
pĂšu sem s prazvláštnĂm pĹ™ĂspÄ›vkem a v podstatÄ› za mou sĂ©gru. Koktá uĹľ od mala a vĹľdycky byla hodnÄ› nesmÄ›lá. I dĂky svĂ© velkĂ© nesmÄ›losti má se seznamovánĂm velkĂ˝ problĂ©m. Na základce nemÄ›la mezi dÄ›tmi zrovna ĂşspÄ›ch a prostÄ› zvolila cestu uzavĹ™enosti. NĂ©, Ĺľe by nemÄ›la ráda lidi, ale seznamovánĂ je pro ni prostÄ› nároÄŤnĂ© a prvnĂ krok neudÄ›lá. Je to fajn moc hodná normálnĂ holka z Hradce KrálovĂ©. Je jĂ 34 a hroznÄ› bych si přála, aby našla nÄ›jakĂ© kamarády, nebo kamarádky. A Ĺľenicha ji taky hledám!
O tom, Ĺľe sem jejĂ mladšà vlezlá sestra (já) pĂše nevĂ, ale chtÄ›la jsem zkusit jestli to tu trošku ještÄ› Ĺľije a tĹ™eba se nÄ›kdo ozve. PĹ™ĂpadnÄ› jestli neĹľije nÄ›jaká komunita na fb?
Mějte se hezky,
Jana. đź?Š |
|
Návrat nahoru |
|
|
AlHorak
|
Zaslal: čt květen 20, 2021 6:46 am Předmět: |
|
|
Ahoj,
Ĺ?ekl bych, Ĺľe je to tady mrtvĂ©, ale rád se s nĂ seznámĂm a mĹŻĹľu ji i s koktánĂm pomoct Ale Ĺľenich pro ni asi nebudu i kdyĹľ je mi 33 a od HK bydlĂm 30km |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|