Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Noemi
|
Zaslal: so prosinec 14, 2013 9:00 pm Předmět: Pomoc při psaní diplomové práce |
|
|
Dobrý den všem,
jsem studentka posledního ročníku speciální pedagogiky (logopedie-surdopedie) a chtěla bych Vás touto cestou požádat o vyplnění dotazníku k diplomové práci. Téma práce zní Přístupy veřejnosti ke komunikaci s dospělými balbutiky. Dotazník je zcela anonymní a jeho vyplnění vám zabere maximálně 10 minut. Naleznete jej na adrese: http://www.survio.com/survey/d/L6P0M4H5G5C4D4K2Y
Po obhajobě vám můžu na práci poskytnout odkaz.
Předem Vám všem velmi děkuji za pomoc a váš čas.
Přeji krásné a pohodové svátky,
s pozdravem Noemi |
|
Návrat nahoru |
|
|
zdendaobratle
|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 11:12 pm Předmět: Re: Pomoc při psaní diplomové práce |
|
|
Noemi napsal: | Dobrý den všem,
jsem studentka posledního ročníku speciální pedagogiky (logopedie-surdopedie) a chtěla bych Vás touto cestou požádat o vyplnění dotazníku k diplomové práci. Téma práce zní Přístupy veřejnosti ke komunikaci s dospělými balbutiky. Dotazník je zcela anonymní a jeho vyplnění vám zabere maximálně 10 minut. Naleznete jej na adrese: http://www.survio.com/survey/d/L6P0M4H5G5C4D4K2Y
Po obhajobě vám můžu na práci poskytnout odkaz.
Předem Vám všem velmi děkuji za pomoc a váš čas.
Přeji krásné a pohodové svátky,
s pozdravem Noemi |
Tak jsem vám to vyplnil. _________________ jsem balbutik |
|
Návrat nahoru |
|
|
Noemi
|
Zaslal: po prosinec 16, 2013 9:09 am Předmět: |
|
|
Děkuji Vám _________________ Noemi Brummerová |
|
Návrat nahoru |
|
|
zdendaobratle
|
Zaslal: po leden 13, 2014 10:00 pm Předmět: |
|
|
Noemi napsal: | Děkuji Vám |
Ahoj jak to dopadlo vysledky průzkumu pomohlo to? _________________ jsem balbutik |
|
Návrat nahoru |
|
|
Noemi
|
Zaslal: st leden 15, 2014 3:26 pm Předmět: |
|
|
Zdravím,
výzkum ještě není ukončen a výsledky budou k dispozici v červnu (tedy pokud všechno půjde tak jak má ). Určitě sem poté umístím odkaz s diplomovou prací.
Chtěla bych velmi poděkovat všem, co dotazník vyplnili. Ostatní bych tímto chtěla ještě jednou požádat o jeho vyplnění. Vyplnění dotazníku zabere maximálně 10 minut Ještě jednou všem děkuji.
Noemi _________________ Noemi Brummerová |
|
Návrat nahoru |
|
|
zdendaobratle
|
Zaslal: st leden 15, 2014 3:41 pm Předmět: |
|
|
Noemi napsal: | Zdravím,
výzkum ještě není ukončen a výsledky budou k dispozici v červnu (tedy pokud všechno půjde tak jak má ). Určitě sem poté umístím odkaz s diplomovou prací.
Chtěla bych velmi poděkovat všem, co dotazník vyplnili. Ostatní bych tímto chtěla ještě jednou požádat o jeho vyplnění. Vyplnění dotazníku zabere maximálně 10 minut Ještě jednou všem děkuji.
Noemi |
Mám to ještě jednou vyplnit dotazník který jsem už vyplnoval? _________________ jsem balbutik |
|
Návrat nahoru |
|
|
Noemi
|
Zaslal: st leden 15, 2014 3:50 pm Předmět: |
|
|
Nene, pokud jste již vyplnil, tak znovu již nevyplňujte. Jen jsem chtěla o vyplnění poprosit ostatní, kteří ještě nevyplnili _________________ Noemi Brummerová |
|
Návrat nahoru |
|
|
gogo
|
Zaslal: čt leden 16, 2014 1:48 pm Předmět: |
|
|
Zdeňku, nepodváděj! |
|
Návrat nahoru |
|
|
zdendaobratle
|
Zaslal: pá leden 17, 2014 11:48 pm Předmět: |
|
|
gogo napsal: | Zdeňku, nepodváděj! |
Já nepodvádím myslel jsem , že je to zase něco jiného. To bych si ale vůbec nedovolil. _________________ jsem balbutik |
|
Návrat nahoru |
|
|
gogo
|
Zaslal: so leden 18, 2014 2:46 pm Předmět: |
|
|
Však jo |
|
Návrat nahoru |
|
|
Alzbeta
|
Zaslal: po únor 17, 2014 2:00 pm Předmět: bakalářská práce |
|
|
A nepomohli byste vyplnit dotazník prosím i mně? Píši bakalářskou práci na téma Analýza obtížnosti komunikačních situací z pohledu balbutika. Celou bakalářskou práci bude možné shlédnout později na ISU Masar.univerzity. Pokud by se zde našel někdo tak hodný, napište mi na mail: Seraalzbeta@gmail.com a já vám dotazník vyplnění pošlu.
Moc by mi to pomohlo!!!
Diky:)
S pozdravem Alžběta |
|
Návrat nahoru |
|
|
zdendaobratle
|
Zaslal: so únor 22, 2014 9:52 pm Předmět: Re: bakalářská práce |
|
|
Alzbeta napsal: | A nepomohli byste vyplnit dotazník prosím i mně? Píši bakalářskou práci na téma Analýza obtížnosti komunikačních situací z pohledu balbutika. Celou bakalářskou práci bude možné shlédnout později na ISU Masar.univerzity. Pokud by se zde našel někdo tak hodný, napište mi na mail: Seraalzbeta@gmail.com a já vám dotazník vyplnění pošlu.
Moc by mi to pomohlo!!!
Diky:)
S pozdravem Alžběta |
Máte to v emailu _________________ jsem balbutik |
|
Návrat nahoru |
|
|
|