Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mboy
|
Zaslal: ne listopad 24, 2013 1:01 pm Předmět: Pracovní pohovor |
|
|
Mám otázku na všechny balbutiky.. Nevíte, jak to u nás chodí při pracovním pohovoru? Mám z toho celkem noční můry. Jestli seženu dobrou práci, uživím se a jak to vlastně bude. Zda vezmou balbutika, nebo radši někoho ukecaného.. Máte někdo nějaké zkušenosti? |
|
Návrat nahoru |
|
|
gogo
|
Zaslal: ne listopad 24, 2013 10:50 pm Předmět: |
|
|
Já mám zatím tříměsíční zkušenost na pracáku, ale stát platí pojištění jen jeden rok, pak asi skončím na ulici, takže pak nebudu moci přispívat sem na forum, takže mě pak když tak z diskuze omluvte. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pajaaa
|
Zaslal: st listopad 27, 2013 12:09 pm Předmět: Strach.. |
|
|
Já jsem taktéž nikdy nebyla na pohovoru, práci jsem získala přes doporučení, ale není to nic extra, takže bych ráda práci vyměnila, ale právě díky vstupnímu pohovoru to stále odkládám a odkládám. Podle mě to pro mě bude stres jako u státnic, takže si myslím, že by to moje sebevědomí ještě více potopilo.
Ani nevíte, jak ráda bych napsala, že mám už tucet pohovorů za sebou, ano myšlenkově a znalostně si myslím, že bych je zvládla na jedničku, ale.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
gogo
|
Zaslal: st listopad 27, 2013 12:46 pm Předmět: |
|
|
Tak to na tom zase nejsi až tak špatně Já nejenže bych se tam totálně ztrapnil, ale navíc bych neobstál ani na tu jedničku, spíš tak na trojku, takže bych ve výsledku dopadl jako dokonalý koktající blbec ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|