Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mishell2626
|
Zaslal: pá leden 08, 2010 1:28 pm Předmět: nieco zaujimave zo slovenskej superstar... |
|
|
http://videoalbumy.azet.sk/superstar-stefan-celleng/J9Z8uNaBPFZo28Bv/
no tento clovek mal velku odvahu ist s tymto problemom do superstar, ale je to len jeho pozitivum ze ma take vysoke sebavedomie, no sem-tam som sa aj ja zasmiala ale tak ten problem treba brat hlavne z usmevom..aj ked to nie vzdy ide... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Giovanni
|
Zaslal: pá leden 08, 2010 6:41 pm Předmět: |
|
|
ten chlapec je s mojho okresu,bol aj v madarskej superstar,netreba sa mu smiat,vela z nas by nemalo ani odvahu ist tam. |
|
Návrat nahoru |
|
|
mishell2626
|
Zaslal: pá leden 08, 2010 7:19 pm Předmět: nj.. |
|
|
ja viem, ja mam rovnaky problem aj ked to nemam az take tazke no mne bolo smiesno hlavne z haberu...a ja som tiež len clovek, ja to poznam ked sa ti niekto smeje kvoli tvojej reci ale aj tak ho obdivujem.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivca93
|
Zaslal: so leden 09, 2010 8:50 pm Předmět: |
|
|
já bych asi neměla odvahu jít s koktáním do televize, fakt ho obdivuji Ten Habera mě docela zklamal, jsem ho měla celkem ráda, že se mi zdál takovej upřímnej, jsem si nemyslela, že by se dokázal smát takovým lidem. |
|
Návrat nahoru |
|
|
máma
|
Zaslal: pá únor 26, 2010 5:37 pm Předmět: |
|
|
Teda já jsem snad ještě neviděla nic ubožejšího, než byl tady Habera. Vůbec bych u něj takovou surovost nečekala a ještě jak si to potom spokojeně obhajoval. Tak příště se může zasmát někomu, kdo nosí brýle nebo má nadváhu nebo bude bez nohy. Zpěvák jeden světovej!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
adam
|
Zaslal: út březen 02, 2010 9:46 am Předmět: |
|
|
souhlas, toho kluka obdivuji.
Ale co předvedl Habera... Buď je takový idiot, jak se nám v tomhle videu ukázal, nebo žije v dokonalém světe, vedle dokonalých lidí... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|