Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Janka Anonymní
|
Zaslal: so březen 25, 2006 10:53 pm Předmět: Jakou práci? |
|
|
Ahoj, zajímalo by mi, jestli si lidé s koktavostí vybírají profesi s ohledem na svou vadu řeči, která povolání preferují a kam se naopak kvůli potížím s vyjadřováním příliš nehrnou? Také bych ráda viděla, jestli se nikomu podařilo se prosadit v povolání, kde musí poměrně dost mluvit a jak to zvládá? |
|
Návrat nahoru |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
David
Založen: 17.10.2005 Příspěvky: 23 Bydliště: Ostrava- Radvanice
|
Zaslal: ne březen 26, 2006 8:07 am Předmět: Re: Jakou práci? |
|
|
Ahoj,
no myslím, že si určitě vybíráme profesi podle toho jestli se tam mluví více nebo měně......
určitě by nebylo moc ideální dělat učitel, obchodní zástupce atd..
Pro balbutika jsou spíše dobré takové málo komunikativní profese.
Tam kde ti zamistnají na práci, kde se na tu komunikaci tolik nehledí, ale na to jak tu praci uděláš...
Profese třeba technik,programátor, úředník, řidič... ![Razz](images/smiles/icon_razz.gif) |
|
Návrat nahoru |
|
Prox
|
Zaslal: pá březen 31, 2006 1:49 pm Předmět: Prace |
|
|
Ahoj, ja teda dlouho nemohl najit zadnou praci a ted delas u bezpecnostni sluzby, takze bud chodim venku nebo sedim na vratnici, kde pusoběm i jako ustredna, takze zvedat telefony a tak... Takze nekdy to je taky neprijemne.. |
|
Návrat nahoru |
|
jay
|
Zaslal: st duben 05, 2006 6:02 pm Předmět: |
|
|
jakou prácí?
knihovník,archiváo,zedník,soustružník,metao.....práce pro nás...né dělam si prdel ![Razz](images/smiles/icon_razz.gif) |
|
Návrat nahoru |
|
stoupa
|
Zaslal: út červenec 25, 2006 7:27 pm Předmět: |
|
|
při výbiru budoucí práce jsem na svojí koktavost nebral ohled, rozeslal jsem e-maily, někdo se ozval, řekli sme jo a vymalováno ... |
|
Návrat nahoru |
|
lilek
|
Zaslal: ne srpen 06, 2006 3:17 pm Předmět: |
|
|
Jsem programátor, ale to proto, že mi to baví, na koktavost jsem se neohlížel.
něco komunikativního bych samozřejmě dělat nechtěl - i když by to na druhou stranu byl můj sen ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
Návrat nahoru |
|
Rhett
|
Zaslal: po srpen 07, 2006 2:45 pm Předmět: |
|
|
můj soukromý, a tak trochu revoluení, názor je ten, že člověk se na koktání nemuže moc ohlížet - prostě buď je typ, který rád pracuje s lidmi a komunikuje a nebo je typ, který je raději sám a mlčí - a vůbec to nezávisí na koktání, ale na jeho sociálním založení. Takže chceš-li komunikovat, směle do toho. Ta řeč si už na to prostě nějak zvykne - bude muset. A lidi taky. |
|
Návrat nahoru |
|
xmysak007
|
Zaslal: čt říjen 05, 2006 9:05 pm Předmět: |
|
|
...
Naposledy upravil xmysak007 dne út listopad 27, 2007 10:19 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|