Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
VIOÍTE METODI PANA DROZDY (WWW.DROZDA.CZ) |
ANO |
|
20% |
[ 1 ] |
NE |
|
80% |
[ 4 ] |
|
Celkem hlasů : 5 |
|
Autor |
Zpráva |
tučnej
|
Zaslal: út leden 16, 2007 5:55 pm Předmět: METODA PANA DROZDY,VÁŠ NÁZOR!? |
|
|
MÁTE někdo SKUŠENOSTI S METODOU PANA DROZDY,NEBO JAKÝ MÁTE NÁZOR O TÉTO metodě NEBO NA TOHOHLE PÁNA ,STRÁNKY NA KTERÝCH UVÁDÍ SVOU METODU JSOU WWW.DROZDA.ORG |
|
Návrat nahoru |
|
|
honz
|
Zaslal: ne leden 21, 2007 2:30 pm Předmět: |
|
|
Ze stránek drozda.org- "Už není problém uzdravit postiženého v kterémkoliv věku. Vše bylo vytvořeno z vlastních zdroju bez přispiní jediné koruny od vás, státu, fondu, nadací. U metody neexistuje recidiva. Uzdraviní je možné uskutečnět v několika měsících."-vy tomu věříte??????
Blbost!!!!!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Prox
|
Zaslal: so leden 27, 2007 12:18 pm Předmět: Drozda |
|
|
procetl jsem si jeho texty a neprijde mi to nějak zvlast pritazene za vlasy. Zapusobylo to na me docela dobre, prijde mi jako rozumnej chlapek, ale treba nemam pravdu. Rohodne by bylo vhodne, aby to nekdo z Prazaku podstoupil a pak poreferoval. |
|
Návrat nahoru |
|
|
tučnej
|
Zaslal: ne leden 28, 2007 4:57 pm Předmět: |
|
|
Taky si myslím že je třeba nějaký výsledek jeho lečby aby byl nějaký důvod věřit a skusit to |
|
Návrat nahoru |
|
|
Rhett
|
Zaslal: po leden 29, 2007 10:42 pm Předmět: |
|
|
Tak to já bych do toho nešel. Kámoš tam byl a říkal, že už ho tam někdy někdo nedostane. prostě je to jen tahání peniz z lidí. Dnes jsou lidé schopní uvěřit ledasčemu. Kdyby někdo našel metodu, jak vyléčit koktavost, byl by to světový objev. Pochybuju tedy, že by na to přišel právě nějaký ing. Drozda z Prahy prostě smiomi se s tím (a v tom se shoduje většina odborníku), že koktavost NELZE dosud ničím vyléčit - ať se nám to líbí nebo ne. Já vím, je to drsné, ale je to tak. (Tím ovšem neříkám, že se s tím nedá nic dělat, že se s tím nedá pracovat. Stále je co vylepšovat. ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Martin
|
Zaslal: st únor 14, 2007 12:00 pm Předmět: |
|
|
čest Lidi,já sem zástancem toho,že si od tohoto problému můžeme hodně pomoct i sami,když se člověk bude kontrolovat a správné dýchat a opravdu si to hlídat a bude v pohodě,tak se mu určitě bude mluvit lépe.tož vám držím pěsti chlapy a baby.čest |
|
Návrat nahoru |
|
|
Rhett
|
Zaslal: po březen 05, 2007 9:28 pm Předmět: |
|
|
To Martin: |
|
Návrat nahoru |
|
|
kate
|
Zaslal: st květen 02, 2007 11:03 am Předmět: |
|
|
Martin napsal: | čest Lidi,já sem zástancem toho,že si od tohoto problému můžeme hodně pomoct i sami,když se člověk bude kontrolovat a správné dýchat a opravdu si to hlídat a bude v pohodě,tak se mu určitě bude mluvit lépe.tož vám držím pěsti chlapy a baby.čest |
jo pořád se kontrolovat a pak nakonec zjistíš, že nemyslíš na nic jinýho. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Nick Twisp
|
Zaslal: pá květen 04, 2007 9:51 pm Předmět: džus |
|
|
já se na toho kreténa drozdu ptal přední české odbornice na koktavost paní peuteschmidové a to ho nazvala "akcentovanou osobností". podle mi je to další hajzl, kterej chce z lidí vytáhnout prachy. útoeí na lidskou naději. fakt si myslíte, že vám pomůže někdo jiný než vy? haha. |
|
Návrat nahoru |
|
|
stoupa
|
Zaslal: so květen 19, 2007 7:34 am Předmět: |
|
|
gxwd
Naposledy upravil stoupa dne po říjen 15, 2007 7:09 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
stoupa
|
Zaslal: so květen 19, 2007 7:36 am Předmět: |
|
|
swxd
Naposledy upravil stoupa dne po říjen 15, 2007 7:09 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
JS
|
Zaslal: út říjen 23, 2007 2:45 pm Předmět: |
|
|
Já si teda s panem Drozdou píšu a vážně nechápu,proč mu nevěříte,uvědomte si,že on také přes 40 let koktal,a pak našel metodu,jak se vyléčit a vyléčil se,myslíte si,že by se to po 40 letech zničehonic vyléčilo nějak "samo" nebo co...a taky,že 100 000Kč do grafiky,ale ta nakonec selhala,takže tedka chce udělat novou...přece by jen tak nevyhodil 100 000Kč....takže chce udělat novou,ale nemá na to prachy,takže si myslím,že kdyby nás 1000 poslalo každý tak 100-1000Kč(podle svých možností),můžeme se všichni vyléčit....a že na něho logopedové reagujou zle,je jasný,protože jim dokáže,že nemají pravdu...takže kdo by měl zájem něco poslat,tak reagujte na můj příspěvek,někam se potom domluvíme...1000krát dejme tomu500=500 000Kč a to by mělo stačit |
|
Návrat nahoru |
|
|
Nitrox
|
Zaslal: út říjen 23, 2007 2:55 pm Předmět: |
|
|
No jasne,neni nad reklamu.Nechces poslat zrovna milion |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jiri2
|
Zaslal: út říjen 23, 2007 7:17 pm Předmět: |
|
|
Neda mi to, abych nezareagoval na informace k panu Drozdovi. Osobne ho vubec neznam, ale vloni koncem roku emailem sproste napadl sdruzeni Balbus. V tom smyslu, ze se podivuje nad nasimi setkanimi a ze kdybychom na setkanich nesedeli v hospode a neprezirali se, tak svou koktavost davno vylecime. Jeho email mam archivovan (mimo jine plny zakladnich hrubek). Kdyz jsem se proti jeho napadeni ohradil a mimochodem mu jeho hrubky predhodil, tak odpovedel, ze on mozna neumi cesky, ale ze ja hnusne koktam (podotykam, ze mne nikdy mluvit neslysel). Ted si asi najal tym, ktery mu stranky vyladil a mozna JS je jeho novy manazer. Nebo je to primo pan Drozda. To jen k dokresleni, ze clovek, ktery nabizi vyleceni koktavosti, nadava balbutikum, ze hnusne koktaji. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Nitrox
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 9:20 am Předmět: |
|
|
Jirko posli mi ten mail,jeslti budes mit cas.Dekuju |
|
Návrat nahoru |