|
Balbutická komunita fórum o všem možném a koktavosti nejvíc:-)
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BencY
|
Zaslal: čt březen 26, 2020 9:12 pm Předmět: Hľadám niekoho, s kým si vzájomne pomôžeme :) |
|
|
Čaute, mám 25r, som zo SK a so zajakavosťou bojujem už dlho. Popravde, neviem ani kde je koreň problému ale snažím sa to zistiť. Skôr ma trápi zasekávanie, keď mám začať nejaký dialóg alebo tak. Telefonovanie niekam, to je fóbia. Je toho veľa, čo by som si chcel na túto tému s niekym popísať. Napíšte kľudne tu do pošty alebo mne na mail Reym.svk@gmail.com, vďaka.
Rad si najdem niekoho, s kym sa budeme podporovat a zdielat podobne veci ohladom osobnostneho rozvoja. Nemam lidi okolo seba, ktori by toto chapali a dokazali byt dost empaticki.
Teším sa na správu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
zdendaobratle
|
Zaslal: so květen 09, 2020 10:38 pm Předmět: Re: Hľadám niekoho, s kým si vzájomne pomôžeme :) |
|
|
BencY napsal: | Čaute, mám 25r, som zo SK a so zajakavosťou bojujem už dlho. Popravde, neviem ani kde je koreň problému ale snažím sa to zistiť. Skôr ma trápi zasekávanie, keď mám začať nejaký dialóg alebo tak. Telefonovanie niekam, to je fóbia. Je toho veľa, čo by som si chcel na túto tému s niekym popísať. Napíšte kľudne tu do pošty alebo mne na mail Reym.svk@gmail.com, vďaka.
Rad si najdem niekoho, s kym sa budeme podporovat a zdielat podobne veci ohladom osobnostneho rozvoja. Nemam lidi okolo seba, ktori by toto chapali a dokazali byt dost empaticki.
Teším sa na správu. |
Ahoj tvá emailová adresa nesouhlasí , nebo se nechceš odepsat Zdenek _________________ jsem balbutik |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|