|
Balbutická komunita fórum o všem možném a koktavosti nejvíc:-)
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
tomáš
|
Zaslal: so leden 29, 2011 11:13 am Předmět: někdo z jižních čech? |
|
|
Ahoj.Dlouho tady nebyl žádnej příspěvek,a tak jsem se rozhodl napsat.Zajímalo by mně jestli tady není někdo z jižních čech-Budějce,Třeboň,Krumlov...Srazy jsou většinou v Praze,což neni daleko,ale přeci jen trochu z ruky.Navíc poslední sraz byl ve čtvrtek,což taky neni ideální-uvítal bych pátek,nebo sobotu.Tak jestli to čte někdo z jihu,budu rád za odpověď,a můžeme pak probrat cokoliv..
Zdravím všechny.Tomáš |
|
Návrat nahoru |
|
|
zdendaobratle
|
Zaslal: so listopad 09, 2013 11:10 pm Předmět: Re: někdo z jižních čech? |
|
|
tomáš napsal: | Ahoj.Dlouho tady nebyl žádnej příspěvek,a tak jsem se rozhodl napsat.Zajímalo by mně jestli tady není někdo z jižních čech-Budějce,Třeboň,Krumlov...Srazy jsou většinou v Praze,což neni daleko,ale přeci jen trochu z ruky.Navíc poslední sraz byl ve čtvrtek,což taky neni ideální-uvítal bych pátek,nebo sobotu.Tak jestli to čte někdo z jihu,budu rád za odpověď,a můžeme pak probrat cokoliv..
Zdravím všechny.Tomáš |
Jsem z vysočiny na kraji JČ Pacov Zdenek _________________ jsem balbutik |
|
Návrat nahoru |
|
|
maulwurf
|
Zaslal: st listopad 13, 2013 9:54 am Předmět: |
|
|
Ahoj, jsem z Týna nad Vltavou a v ČB pracuju. Rád si popovídám. |
|
Návrat nahoru |
|
|
zdendaobratle
|
Zaslal: so prosinec 15, 2018 10:49 pm Předmět: vada řeči |
|
|
maulwurf napsal: | Ahoj, jsem z Týna nad Vltavou a v ČB pracuju. Rád si popovídám. |
ahoj rád bych si popovídal , jestli máš zájem Zdenek _________________ jsem balbutik |
|
Návrat nahoru |
|
|
zdendaobratle
|
Zaslal: so prosinec 15, 2018 10:51 pm Předmět: Re: někdo z jižních čech? |
|
|
tomáš napsal: | Ahoj.Dlouho tady nebyl žádnej příspěvek,a tak jsem se rozhodl napsat.Zajímalo by mně jestli tady není někdo z jižních čech-Budějce,Třeboň,Krumlov...Srazy jsou většinou v Praze,což neni daleko,ale přeci jen trochu z ruky.Navíc poslední sraz byl ve čtvrtek,což taky neni ideální-uvítal bych pátek,nebo sobotu.Tak jestli to čte někdo z jihu,budu rád za odpověď,a můžeme pak probrat cokoliv..
Zdravím všechny.Tomáš |
Ahoj jsem
z Obrataně a rád bych si pokecal Zdenek _________________ jsem balbutik |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|