Obsah fóra Balbutická komunita Balbutická komunita
fórum o všem možném a koktavosti nejvíc:-)
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

LÉČITELÉ,VĚŘÍTE?

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Balbutická komunita -> Lidé
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
re5pekt



Založen: 25.10.2007
Příspěvky: 15
Bydliště: ostrava

PříspěvekZaslal: pá prosinec 07, 2007 3:26 pm    Předmět: LÉČITELÉ,VĚŘÍTE? Citovat

Věříte na léčitele a nějou léčící energii?Nedávno byl v televizi pán který léčí energii i na dálku pomocí fotky vyskoušel jsem to ale fungovalo to jen na týden žádné koktání ani stres ale nevím jestli to není jen moje sugesce ze jsem si rekl ze ted nebudu koktat,tak se ptám věříte nebo máte skušenost? Rolling Eyes
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Klitoris



Založen: 17.8.2007
Příspěvky: 81

PříspěvekZaslal: po prosinec 10, 2007 10:55 am    Předmět: Re: LÉČITELÉ,VĚŘÍTE? Citovat

re5pekt napsal:
Věříte na léčitele a nějou léčící energii?Nedávno byl v televizi pán který léčí energii i na dálku pomocí fotky vyskoušel jsem to ale fungovalo to jen na týden žádné koktání ani stres ale nevím jestli to není jen moje sugesce ze jsem si rekl ze ted nebudu koktat,tak se ptám věříte nebo máte skušenost? Rolling Eyes


Isto to funguje. Mi tu mame taku tetu a ona lieci tiez aj cez fotky. Myslim ze to nejako energiou alebo jako Razz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
aieon



Založen: 11.12.2007
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2007 6:51 pm    Předmět: Citovat

Ano, věřím, protože s tím mám zkušenosti. Zíral jsem nad tím opravdu to zabíralo Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rhett



Založen: 26.4.2006
Příspěvky: 156
Bydliště: Ostrava

PříspěvekZaslal: st prosinec 12, 2007 8:30 am    Předmět: Citovat

Nevěřím. Je to jen věcí psychiky.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
honz



Založen: 6.1.2007
Příspěvky: 44
Bydliště: Ostrava-Hrabová

PříspěvekZaslal: st prosinec 12, 2007 12:57 pm    Předmět: Citovat

Kdo v nich chce věřit - tak věří , kdo nechce věřit - tak nevěří. Wink

Já nevěřím !!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Honza



Založen: 13.4.2006
Příspěvky: 56

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2007 8:32 pm    Předmět: Citovat

Já sem celkem racionální typ, takže k těmhle věcem mám přirozenou nedůvěru. O léčení skrz fotky sem neslyšel, ale přijde mi to dost ulítlý:)ale pokud to z jakýhokoliv důvodu pomůže, tak proč ne, jenom bych si dal pozor na to, poud chce "léčitel" za takovou léčbu vysoký honorář...

Na druhou stranu, přesto že mám rád racionálně podložený věci a podobný věci beru hodně s rezervou, tak musim říct, že mám s jistym léčitelstvim zkušenosti přímo výborný. Už přes rok chodim za známou, která mi dělá malou akupunkturu (píchaj se při tom jehličky do rukou) a taky mi radí se stravováním. No a od tý doby sem udělal úplně neuvěřitelnej pokrok (Rhett mi to dosvědčíSmile.

Samozřejmě nevim jestli to je zrovna tim, ve hře je spousta dalších faktorů, ale já si myslim, že to sehrálo významnou roli. Každopádně, i když by někdo nechtěl věřit nějakým pochybným šamanským metodám, tak myslim, že čínská medicína se svýma tisíciletýma zkušenostma má co nabídnout. Minimálně co se týče důrazu na stravování. Zkrátka některý potraviny nám sednou líp a některý hůř a případná nerovnováha se může podle mě přenýst i do řeči (...zjednodušeně.sám tomu moc nerozumim, ale myslim že na tom něco bude:)

ale stejně, tohle všechno může mít úspěch jenom pokud se zároveň držíme toho pravidla mluvit,mluvit a nevyhýbat se...to musim znovu napsat, protože toho neni na fóru nikdy dost.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kanty



Založen: 27.10.2007
Příspěvky: 11
Bydliště: Kežmarok,Slovensko

PříspěvekZaslal: čt prosinec 27, 2007 12:40 pm    Předmět: Citovat

Liečitelia? No ak hovoríme o skutočných liečiteľoch ,tak verím,že možno dokážu pomôcť,ale možno len na určitú dobu,alebo len ako u logopéda dôjde k nejakému zlepšeniu. Ak by dokázal nejaký liečiteľ úplne vyliečiť napríklad koktavosť,tak by koktavých na svete nebolo toľko,to isté platí aj o logopédoch. Skôr si myslím,že je dobré sa pozrieť na to z inej strany,položiť si možno otázku: prečo koktám? Ak veríte na minulé životy (čo je pre mňa úplne samozrejmosťou), tak Vám z toho vyjde určite nejaké logické vysvetlenie. Ale aj tak to stále budem brať z tej pozitívnej stránky a zamýšľať sa nad tým( ako som už raz písala ČO MI KOKTANIE DALO), že to nieje až také zlé,že je zo mňa človek,ktorý vie pochopiť druhého s hocakým iným handycapom, že viem bojovať v situáciách,ktorí druhí považujú za samozrejmosť( rozhovor),že som pochopila,že život je o niečom úplne inom ako v čistom konzume, že sa treba chápať,pomáhať,neodsudzovať a to najhlavnejšie je,čo mi koktanie taktiež dalo a dáva naučiť sa milovať a brať ľudí takých aký sú,so všetkými ich vlastnosťami,chybami,vzhľadom atď.
Pochopila by som to,keby som nekoktala? Pochopila by som to keby som bola úplne bezchybná? Neprerástlo by mi moje Ego cez hlavu?
A teraz si odpovedzte na otázku,či nám sú vôbec liečitelia,logopédi a psychológovia potrební??? Nestačí byť spokojný a naučiť sa BYŤ šťastný s tým aký som?
Ďakujem za to aká som,ďakujem za všetko čo som aj cez koktavoť pochopila,ďakujem za tento život aký práve žijem.

Prajem Všetkým balbutikom ,ale aj nebalbutikom nech ste šťastní,nech nájdete pokoj, čo najviac pochopenia vo vašom živote a veľa svetla na Vašej ceste.

Šťastný Nový rok s láskou praje Jana.
_________________
S láskou a úsmevom na perách Vaša Jana
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
iketiv



Založen: 21.2.2011
Příspěvky: 1

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 9:59 pm    Předmět: Duchovní proměna Citovat

Zdar lidi, díky za fórum, také mám nějaké to zadrhávání. Wink Níže několik citací k tématu, třeba to někomu pomůže.

Poruchy vyjadřování a učení (koktavost, dyslexie)
Jak je dítěti bez domova? Jak je člověku bez lásky? V rodině, kde se objeví koktavost, či dyslexie, je třeba každý nový den zalévat láskou a city víc než ten předchozí. Členové dané rodiny jsou koktavostí vyzýváni, aby dbali zejména na společné, příjemně strávené chvíle a před ekonomické obavy, jež rodí rozum, kladli mnohem důležitější pohodu. Naplní-li se rodina harmonií, neúspěšně stres a pokušení do jejích příslušníků bijí.
Koktavé, či dyslektické dítě se k Vám dostalo řízením osudu, abyste se navzájem více naučili lásce. Možná zprvu zažije od ní odvrácenou tvář (byť zevně bude žít rodina v blahobytu), ale věřím, že díky lásce Vás, rodičů, pozná šeď života jen krátce. S dítětem přichází do rodiny Láska. Dítě Vám ji připomíná, dítě Vám ji rozdává, dítě i Vaši lásku velice potřebuje. Žijte přiměřeným tempem, vizte, jak Vás Bůh stále chrání a hladí, vnímejte krásu lidí i přírody, a z toho všeho čerpejte životní sílu. Chovejte (nejenom) k sobě vzájemnou úctu a beze strachu, plni optimismu procházejte novými dny. Jestli tohle naplníte, léčba Vašeho koktavého, nebo dyslektického dítěte bude relativně krátká a úspěšná.
Člověk, u něhož se objeví porucha řeči - koktavost (balbuties), byl někdy ve své minulosti neblaze ovlivněn druhými. Nemohl svobodně mluvit, jednat, nýbrž byl víceméně vykonavatelem a „otrokem“ přání jiných. Koktající jedinec kdysi plně nerozvinul svou osobnost. Doposud nepřekonanou vzpomínkou na dávné časy, kterou si přinesl do současného života, je právě koktavost. Existuje rovněž opačný důvod této poruchy vyjadřování. Úděl něčím svázaného člověka (např. neschopností plynule se vyjádřit) zažívá nyní duch, pod nímž v jiném jeho vtělení mnozí trpěli (dřinou i duševně pohrdáním jejich pána). Rodiče „prvního“ koktavého dítěte i dítě samo jsou většinou klidnějších povah, nenároční a ke všem laskaví (samozřejmě též oni mnohokrát v životě i těžce pochybí). Druhý typ koktavého dítěte se obvykle objevuje v ekonomicky dobře zajištěných rodinách, v nichž ale rodiče „nemají čas“ na sebe ani na svého potomka, a dítě bývá spíše hyperaktivní.
„Mohu to vůbec říci? Nebudu pokárán, radami a pokyny ubit? Bude mě slyšet, nebudu jinými či důležitějším přehlušen? Mají mé názory vůbec nějakou cenu? Mám promluvit teď, nebo až za chvíli?“ Nedůvěra, nerozhodnost, prožitek zavržení a odmítnutí jakékoli jeho aktivity a dále tvrdost, bezcitnost a neoblomnost druhých svazuje koktajícího člověka.
S člověkem, který koktá, trpí nějakou dyslexií či podobnou dysfunkcí (viz níže), řeš věci důležité i banální s pokojnou myslí, upřímnou láskou, trpělivostí a s něhou v hlase. A pozor, případnou faleš nemocný dobře rozpozná. Říkáš sice: „Pojď, Jiříčku, budeme se spolu učit,“ avšak vyzařuješ a dítě cítí: „Už mě to učení s Tebou vůbec nebaví, vždyť to stejně skoro nemá cenu. Pojď, ať už to mám pro dnešek za sebou.“
Máš doma balbutika (někoho, kdo koktá), dyslektika (někoho, kdo má problémy se čtením a těžce se jednoduchým textům nejen naučí, ale i málo je chápe), dysgrafika (někoho, kdo hůře píše, byť ruce má zdravé), dysortografika (někoho, jemuž TY - TI, či A - Á splývá a jisté části pravopisu jsou pro něj „španělskou vesnicí“), dyskalkulika (někoho, pro něhož je hodina matematiky skoro ztrátou času či mučením), nebo dysapraktika (někoho, kdo má problémy vykonávat složitější a účelné pohyby - odemknout dveře, obléci se apod., aniž není hybnost jeho končetin porušená)? Máš-li doma či ve své blízkosti takovou nešťastnou „dušičku“, buď na ni velmi hodný. Hlaď ji, chval a buď rád, že doma nemáš člověka hluchoněmého, alexika, agrafika, aortografika, akalkulika či apraktika, jejichž postižení je v uvedené oblasti konání totální.
Nespěchej a netlač ani na své dítě, ani na svého manžela, s nímž mas možná též „trápení“. Nečekej zázraky od své ratolesti ani manželky, která sice tělesně žije na tomto světě, ale duchem velmi často pobývá někde jinde. „Dysjednajícím“ osobám vždy dopřej dostatečný čas k vyjádření, nevyvíjej na ně tlak a neurčuj jim žádný termín k dosažení nápravy. Myšlení postiženého se díky Tvé laskavosti pozvolna osvobodí od prožitých traumat, vzroste jeho sebedůvěra a příjemný tok řeči (bez zádrhelů) bude časem plynout z jeho úst. „Dysjednající“ se zlepší v učení a zároveň Ty pochopíš, že dobrý prospěch a dosažené vzdělání není v životě to nejduležitější. Láska a pohoda je víc než vědění, jež získáš učením a rozumem.
Opatrný buď k alternativním terapiím, které cíleně působí přímo na hlavu a snaží se zvýšit výkonnost mozku. Často sice dosáhnou úspěchu, avšak rovněž v mnoha případech z klidného človíčka udělají „divocha“. Dávej si pozor, abys snahou po rychlém a také pro Tebe málo náročném léčení nevypustil „džina z láhve“ (vypouští ho sice ten, kdo na dítě a jeho mozek vědomě působí, jenomže Ty jsi mu k tomu dal příležitost). Mnohý džin se totiž nechce vrátit zpět do láhve a nezdravě podporuje rozumovou i pohybovou aktivitu dítěte.
Potíže s nějak omezeným psaním, čtením, počítáním, vyjadřováním i manuálními schopnosti jsou asi z poloviny dědičné. „Zhřešil (přímo) on, nebo (spíše) jeho rodiče,“ psáno je. Jak je to u Vás, kolik jste dosud udělali a ještě nenapravili zásadních chyb, kolikrát jste se odvrátili od Lidství?
Čím kdo zachází, tím i schází. Mnozí kdysi doma neoblomní „vůdci“ až tyrani, kteří byli necitliví ke svému životnímu partnerovi, ke svým dětem i rodičům, prožívají v některém z dalších zrození svého ducha tísně i hrůzy, jež v minulosti vytvářeli jiným. I v současnosti je hodně k někomu „zlých“ lidí. Nebývají moc vidět, poněvadž přes den je ukrývá hemžení v ulicích i obchodech a v pracovním kolektivu se takto špatně obvykle neprojevují.
Jestliže jsi svým jednáním jiným zadrhl a ztrpčoval život, pak sám jednou pod obdobným tlakem, s pocitem méněcennosti a částečně přehlížen žiješ, nebo uvedené snášíš společně se svým koktajícím dítětem v době, když už se chováš výrazně lépe.
K vyléčení koktavosti a nemocí, které jsou charakteristické „dysjednáním“ a „dysschopnostmi“, vede univerzální cesta - aktivitu a snažení „postiženého“ zkombinuj se svou láskou a tolerancí. Dopřávej ustrašené, v dobro nevěřící duši dostatečný prostor a čas, aby se sama pozvolna vyjádřila, do čtení se pustila a niterně se rozzářila. Vždyť i zpěv, který je při léčbě těchto zdravotních potíží často doporučovaný, je prostředkem k uvolnění mysli, rozkvětu tváře a k nalezení sebedůvěry.
(Co nám tělo říká aneb po stopách nemocí - Miroslav Hrabica http://www.hrabica.unas.cz/index2.php?page=knihy&data=telo2)


Diagnostika karmy 1 - S. N. Lazarev (v pdf str. 54):
"Filosofie vnímání člověka jen jako fyzického těla vede k jednostrannému myšlení celé moderní medicíny. Odstranit nemocný orgán, vyčistit, uříznout, narovnat, napravit - to jsou základní léčebné postupy. Kdyby člověk byl skutečně jen tělem, bylo by to v pořádku. Jenže člověk je zároveň i polem, a to pole je důležitější než tělo.
"Celý se nevejdu mezi klobouk a boty," říkal Walt Whitman. Zákony lidského ducha jsou zároveň i zákony lidského těla, přestože mezi nimi neexistuje nějaká přísná korelace. Nakolik jsou na jedné straně jednotné, natolik mohou být na straně druhé protichůdné. A když medicína začíná útočit na oblast pole, lidského ducha, uchovává si při tom sobě vlastni metody vlivu na tělo: uříznout, oddělit, přišít, zašít. To vede zpočátku k téměř neznatelným, ale velmi závažným deformacím duchovních struktur.
Logika těch, kteří léčí tělo, je jasná: nejdřív vykonat, potom analyzovat.
Logika ducha je opačná: nejdřív analyzovat, a pak teprve konat.
To, co se dnes v moderní medicíně mimo jiné děje - a teď mám na mysli hypnózu, psychoterapií a běžné senzibilní praktiky -‚ je pokus o mechanické sloučení logiky těla s logikou ducha. V takovém případě však logika ducha hyne. Protože filosofie a logika ducha jsou dalekosáhlou strategií, kdežto logika těla jen každodenní taktikou, bažení po okamžitém taktickém úspěchu zastínilo vše ostatní. "Po nás potopa," taková je logika těla. Ale bude tu po nás ještě vůbec něco?
Naučili jsme se chirurgickým zákrokem zbavovat pacienta krátkozrakosti a udělali jsme z této metody rutinní úkon, který je možný nejen v desítkách měst, ale i na venkově - a ještě ho vyvážíme do zahraničí.
Kdo však zkoumal výsledky tohoto "vítězství"?
Příčinou krátkozrakosti je znetvoření struktur pole v oblasti hlavy, vyvolané pocitem nenávisti, formující v poli člověka stabilní struktury. Tyto struktury po oční operaci nikam nemizí, pokračují
ve zkáze pole a přemisťuji se do jiných orgánů nebo parametrů našeho ducha.
K podobným výsledkům vedou i amputace či transplantace orgánů. Ještě štěstí, že leckdo se zároveň sám snaží léčit svého ducha, léčit příčinu, uvědomit si chyby, něco ve své duši změnit.
Ještě horší však mohou být důsledky negramotného energetického zásahu.
V Tarkovského filmu Zrcadlo je scéna, kdy je chlapec hypnoticky zbavován koktání. Analyzoval jsem jednou, co se v takovémto případě odehrává v bioenergetickém ohledu. Koktající člověk mívá porušené parametry osudu. Spočítal jsem je před léčbou i po ní. Parametry zůstaly stejné. Hypnóza totiž nemůže mít vliv na příčinu nemoci, dokázala ji jen vytlačit na jiné místo a já hledal, kam. Ukázalo se, že ji přesunula do budoucna, došlo k úplnému rozpadu karmických struktur osudu tří příštích životů nemocného dítěte. Cožpak to není katastrofa?
Pokud neodhalíme příčinu nemoci, dokážeme ji jen přenést do jiného orgánu, do osudu, do lidské psýchy, nebo dokonce do příštího života - anebo celé toto břímě svrhneme na děti. Mechanický postup je mechanický postup. Bez duchovní proměny nemocného se choroba vyléčit nedá."

Diagnostika karmy 2 - S. N. Lazarev (v pdf str. 64):
"Mé knihy vycházejí v dosti vysokém nákladu. Informace o nich poskytuje i ruská ústřední televize. A přesto stále jako by něco scházelo. Potřebujeme dimenzi proměny světového názoru, kterou chci poskytnout právě v této knize. Právě včera jsem se o tom měl přesvědčit ještě jednou. Přijela ke mně z jiného města matka chlapce, který trpěl těžkým nádorem na mozku. Situace byla víc než kritická.
"Zmocnila se vás chorobná pýcha," vysvětlil jsem hned v úvodu matce. "A to nemluvím o přání povýšit vlastní moudrost nad Boha. Z vašeho pohledu vám všichni neustále nespravedlivě ubližují, všichni si počínají hloupě. Vy jste veškeré své okolí neustále z něčeho vinila - zejména manžela. Manžel je ovšem také hrdopýšek, proto v případě vašeho syna nedochází jen k posílení, ale přímo k explozi takto inspirovaných programů. Jedinou blokací v podobných případech je rakovina. Sdělte, prosím, vše, co jsem vám právě řekl, také svému manželovi. Za několik dní vám zavolám."
Zanedlouho jsem se skutečně telefonicky spojil také s otcem toho chlapce, a v jeho poli jsem rázem objevil tři mohutné hranoly, znamení trojnásobné smrtí, program totálního sebezničení. Totéž platilo i o chlapci. Zjistil jsem, že otec koktá, což nebezpečné programy alespoň zčásti blokuje.
"Je ve vás nebetyčná pýcha, jejíž míra přesahuje dvojnásobek smrtelné meze. Tento stav se blokuje karcinomy, epilepsií, koktáním, psoriázou. Vy ale, na rozdíl od syna, máte blokaci podstatně mělčí. Viděl jste někdy mé vystoupení v televizi?"
"Ano, a naprosto s vámi souhlasím."
"Výborně - takže si to zopakujeme. Duše propadá pýše, když se příliš připoutá k něčemu pozemskému. Vaše duše nejvíc lne k rodině a k úspěchu v životě. Když na vás byly seslány křivdy a hádky, které měly sloužit účelům blokace, obrátil jste je proti sobě. Zmocnil se vás těžký stres a nechuť k životu. Zažil jste takové stavy?" "Ano, zažil."
"Stres to je nenávist k sobě, a nenávist vždy zasahuje hlavu. Proto koktáte a váš syn má nádor na mozku. Vy teď musíte celý svůj dosavadní život přehodnotit a potlačit tuto agresí prostřednictvím pokání."
"Všechno, co říkáte, mi zní poněkud primitivně," odpověděl mi. "Mohl byste mi to vysvětlit trochu podrobněji a důkladněji?"
"Máte smůlu, ale dnes vám to lépe vysvětlit nedokážu. Jenomže všechno to, co teď říkám vám, jsem říkal už i jiným svým pacientům trpícím rakovinou, a musím říct, že jim to pomohlo."
"No dobře," souhlasil. "Musím se vám přiznat, že jsem pro našeho chlapce připravil svou vlastní léčebnou metodu."
"Tak mi ji přibližte."
"To je složité, do telefonu vám to vykládat nemůžu."
"Pokud je základem té vaší metody láska k Bohu, klidně jednejte dál. Pokud ne, nastanou problémy. To si budete muset rozhodnout sám."
"A co mám tedy podle vás dělat?" zeptal se.
"Ve vašem rodu už po sedmnáct generací z otcovy strany funguje snaha povýšit sebe a své nejbližší nad Boha, a navíc nepřijímáte ani sebemenší pokusy o vnitřní očistu. Takže nemohu poradit nic jiného, než abyste se modlil za celý svůj rod, za sebe i za své potomky. To můžete dělat třeba čtyřiadvacet hodin denně. A uvidíte, že se chlapci rázem udělá líp." Přitakal."

Diagnostika karmy 1 - 4 je ke stažení na http://www.uloz.to/hledej/?q=diagnostika+karmy nebo dole na stránce http://www.myinfo.sk/DOWNLOAD.htm
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Cufi



Založen: 9.10.2010
Příspěvky: 20
Bydliště: Prostějov

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2011 9:41 am    Předmět: .... Citovat

Když jsem měl ale už hodně metod ohledně koktání za sebou, z čiré zoufalosti jsem souhlasil s návštěvou jednoho léčitele, který léčil pomocí zaříkávadel a bylinek. Ještě nutno podotknout, že jsem ateista, náboženství respektuju, ale nenašel jsem v něm pochopení. Návštěva byla jeden velký zážitek. Po chvíli seznamování mi dal ruce k hlavě a začal s větami jako „Bože odpomoz mi od toho“ nebo „cítíš to teplo“. To bylo opravdu něco pro mě. Odešel jsem hned jak to šlo. Ještě jsem slyšel poznámku o zdrav stravě či o rozebírání stolice. Dodnes nevím co to má společného s koktáním.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hughito



Založen: 4.8.2010
Příspěvky: 15

PříspěvekZaslal: so říjen 22, 2011 8:53 am    Předmět: Citovat

Nechcem niekomu brať ilúzie, ale všetky tieto veci sú blbosti a ak sa vám aj zdá, že vám to pomohlo, je to len na základe sugescie a placeba efektu.

Odporúčam vás na stránku českých skeptikov, tam máte tony materiálu o týchto veciach, je to tam vysvetlené odborne, sú tam popísané rôzne techniky atď.

http://www.sysifos.cz/
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hegi



Založen: 1.1.2007
Příspěvky: 57
Bydliště: Olomouc

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2012 4:05 pm    Předmět: Citovat

ja si sice ty prispevky necetl, protoze k tomu mam furu vlastnich zkusenosti a informaci, ale vim ze to fugnuje pac to sam provozuji Wink. Za zkousku to urcite stoji, ale snad nenarazite na podvodinka, ale na cloveka, ktery tomu rozumi a umi s energii pracovat
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zdendaobratle



Založen: 6.11.2013
Příspěvky: 79
Bydliště: Obratan

PříspěvekZaslal: st listopad 06, 2013 7:27 pm    Předmět: Re: LÉČITELÉ,VĚŘÍTE? Citovat

re5pekt napsal:
Věříte na léčitele a nějou léčící energii?Nedávno byl v televizi pán který léčí energii i na dálku pomocí fotky vyskoušel jsem to ale fungovalo to jen na týden žádné koktání ani stres ale nevím jestli to není jen moje sugesce ze jsem si rekl ze ted nebudu koktat,tak se ptám věříte nebo máte skušenost? Rolling Eyes




Na léčitele a šamany nevěřím ,hlavně když se to týká řeči, jenom tahají od lidí penize a účinek žádnej. Byl jsem ve 17 ti u léčitele ted mě je 55 let, moc se my tam nechtělo ale docela jsem se pobavil .Jezdil my kolem hlavy asi půl hodky a bylo to hotovo, vyplázli jsme 500 kč a jeli jsem domu, on léčil kuřáky , který po jeho náštěvě si šli zakouřit a před náštěvou taky kouřili, tak že pryč s léčitelem. Zachránit se můžeš jenom sám ve spolupráci lidí který vás budou naslouchat a budou vás brát jaký jste ted Zdenek
_________________
jsem balbutik
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Balbutická komunita -> Lidé Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Czech translation by Azu; Revised by drake127