Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pavla
|
Zaslal: čt srpen 09, 2007 3:27 pm Předmět: |
|
|
ještě kdybys tu ten mail měl napsaný  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lukas ...
|
Zaslal: čt srpen 09, 2007 7:39 pm Předmět: |
|
|
když se podíváš na úplně první příspěvek tohohle topicu tak ho najdeš ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pavla
|
Zaslal: pá srpen 10, 2007 2:40 pm Předmět: |
|
|
aha, díky, jsem úplně slepá , už ho mám |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Honza
|
Zaslal: čt září 20, 2007 7:27 pm Předmět: |
|
|
Tak další nabídka pro Pražáky, sejdeme se v pondělí 1.října v 18:00 na Strossmayerově náměstí a půjdeme do blízké hospody, kde se točí úžasné Svijany.
Nebojte se mezi nás přijít vy, co nás neznáte, budeme opravdu velice rádi, když přijdete!
Pokud budete mít zájem, tak mi dejte prosím vědět na e-mail j.vyhnanek@centrum.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bodyia Site Admin
|
Zaslal: ne září 23, 2007 5:51 pm Předmět: |
|
|
Honza napsal: | Tak další nabídka pro Pražáky, sejdeme se v pondělí 1.října v 18:00 na Strossmayerově náměstí a půjdeme do blízké hospody, kde se točí úžasné Svijany. |
Ahoj, v pondělí byl teoreticky mohl;-) Může se mnou přijít nebalbutik kámoš nebo ne? Přizpůsobím se samozřejmě zvyklostem, jen se ptám. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Honza
|
Zaslal: ne září 23, 2007 7:50 pm Předmět: |
|
|
No určitě, to by bylo skvělý! Jenom jestli mu nevadí, že tam budem všichni zadrhávat . Mohl bych vědět prosím tvoje číslo na mobil? Abychom se pak mohli domluvit, kdyby byl nějaký problém..
Tak se těšíme! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bodyia Site Admin
|
Zaslal: po září 24, 2007 6:20 pm Předmět: |
|
|
super, mail s číslem jsem ti poslal. na viděnou! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bodyia Site Admin
|
Zaslal: út říjen 02, 2007 5:33 pm Předmět: |
|
|
Včerejší setkání bylo moc fajn, dlouho jsem s žádným balbutikem nemluvil a je zajímavý vidět něco jako obraz, reflexi... Paradoxně se mi mluvilo mnohem hůř než jindy, tomu fakt nerozumím Dík a třeba někdy příště! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Honza
|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 2:26 pm Předmět: |
|
|
mně se taky akce líbila. doufám, že se nám podaří zopakovat tak do jednoho až dvou měsíců, pokud byste měl někdo zájem se za náma přijít podívat, tak mi napište na mail, ať se s vámi můžu domlouvat.
To jak psal Bohdan o tý reflexi a vidění obrazu sebe sama, to je pro nás podle mě hrozně důležitý, protože se tím dozvíme spoustu věcí o sobě a můžeme se od toho odpíchnout v přístupu k nám samotným. To je alespoň jeden význam setkání s jinými balbutiky, který bych vypíchl, mimo těch, co jsme tu už na fóru psali.
Tak se ozvěte, budeme rádi.
Honza |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|